Partnerprogram

Inom Autodesks ekosystem har vi alla tydligt definierade roller.

Autodesk står för produktutveckling och säkerställer att det finns ett konkurrenskraftigt produktutbud att erbjuda, i enlighet med företagets varumärkeslöfte: Autodesk skapar verktyg för människor som skapar framtiden.

Future Group distribuerar programvara, rekryterar återförsäljare, står för support till dessa samt utvecklar och adderar värde till såväl Autodesks som återförsäljarnas verksamhet.

Återförsäljare tar ansvar för att skapa efterfrågan genom marknadsföring samt skapa affärer i form av programförsäljning, utbildning, support och rådgivning, och ökar värdet på Autodesk-produkterna med tilläggsfunktioner.

Tredelat värde för våra strategiska partners

  • Webbtjänster för partners: Future Group Business Booster Portal är en webbaserad plattform som lägger fokus på att göra vår interaktion med våra partners så smidig som möjligt. Detta innebär bland annat kraftigt automatiserade logistiktjänster, licenshantering, kampanjer och partnertjänster. En introduktion till Future Group Business Booster Portal kan du hitta här.
  • Verktyg och tjänster för partnerutveckling: Future Group har ett tydligt partnerfokus som bland annat omfattar stöd i marknadsarbetet och metoder för lönsam affärs- och partnerutveckling, varav flera är unika verktyg inom Future Groups TOOLBOX™-koncept.
  • I affärsrelationer: Vi lägger fokus på att utveckla nära och långsiktiga affärsrelationer. Vi strävar efter att göra skillnad med våra värdeadderande förmågor. Av våra partners uppfattas vi som resultatdrivna, handlingskraftiga och innovativa.