Future Groupin tarjoamat lisäarvot

Näillä keinoilla toteutamme tämän:

Future Group toimii lisäarvojakelijana ja jälleenmyyjien rekrytoijana. Tehtävänä on tukea ja kehittää kanavan toimintaa lisäämällä arvoa kumppaneiden liiketoiminnalle.

Future Group Business Booster

Future Groupin Business Boosterin avulla kehitämme Autodesk toimintaamme yhä korkeatasoisemmaksi.

Ensimmäinen tavoite on automatisoida täydellisesti Autodesk ylläpitojen logistiikka. Aina loppuasiakkaasta kumppanin kautta Future Groupille ja yhä edelleen Autodeskille.

Olemme kehittäneet verkkopalveluita, jotka kumppanina saat käyttöösi. Näiden palveluiden avulla voit automatisoida ylläpitojen käsittelyn asiakkaidesi kanssa.

Business Boosterin tavoite on myös saattaa kaikki asiakastapahtumat saataville yrityksen muita toimenpiteitä ajatellen. Voit esimerksi saada tiedon, jos ylläpitoasiakkaan sopimukseen tulee muutoksia. Voit analysoida historiatietoja ja statuksia, sekä vertailla niitä keskenään. Tarkoituksena on antaa tietoa, jonka avulla pystyy auttamaan asiakkaita saamaan parhaan mahdollisen hyödyn Autodesk tuotevalikoimasta.

Kaikki Future Groupin kumppanit saavat pääsyn Business Booster -portaaliin.

Katso tästä Business Boosterin esittelyvideo.

 

Future Group TOOLBOX™

Kokoelma konkreettisia välineitä ja palveluita, jotka on suunnattu liiketoiminnan kehitykseen ja markkinointiin, ja ovat saatavilla kaikille kumppaneillemme. Future Groupin TOOLBOX™:t sisältävät sarjan työkaluja, räätälöityjä kehitysohjelmia ja menetelmiä, jotka on suunnattu kanavakumppanien liiketoiminnan suorituskyvyn parantamiseen, kasvuun, tulokseen ja kannattavuuteen.

 

Nimetty kumppanuustiimi

Kaikki kulta- ja platinajälleenmyyjät saavat nimetyn Future Groupin tiimin tuekseen. Tiimiä ohjaa Partner manager, jonka johdolla käytettävissä on laaja valikoima muita resursseja kuten markkinointi ja kanavan myynnin tuki sekä tekninen tuki. Aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Tavoitteenamme on olla 100% linjassa jokaisen yksittäisen kumppanin ja Autodeskin kanssa.

Myös hopea – ja pronssijälleenmyyjiä palvelemme sekä henkilökohtaisesti että verkon välityksellä.